MOB standardblandinger

My Own Blends standardblandinger er for hovedpartens vedkommende flavoured for at imødekomme den tendens, der har bredt sig fra især USA og Tyskland, hvorefter pibetobak tilsættes smag af fx vanilje, chokolade, rom, kaffe og alle tænkelige øvrige smagsgivere. Her følger My Own Blends egen beskrivelse af de standardblandinger, som kan fås hos en del velassorterede tobaksforretninger over hele landet.

De af tobakkerne, som er afprøvet og beskrevet under Tobaksmærker på denne hjemmeside, er mærket med ***

75 Anniversary Blend
Blenden består af modne Virginia tobakker, der presses til en flake, rubbes og tilsættes sort Cavendish samt en anelse Creme de Cassis. Tobakken brænder langsomt og giver kølig røg. Sort Cavendish tilfører et strejf af sødme, og Creme de Cassis giver en behagelig duft.

Arabica
En elegant mixture bestående af Virginia, sort Cavendish og Burley i forskellige skæringer. Antydningen af kaffe og Amaretto balancerer aromaen fra citrus, så den er let og frisk.

Athena
Mixture af letpressede modne Virginiatobakker, sort Cavendish, løstskåret Virginia og Burley. Afrundet med lys bredskåret Virginia samt kirsebæraroma.

Atlantic
En amerikansk mixture bestående af krydret sort Cavendish balanceret med blid Burley og sødlige Virginiatobakker. I aromaen finder du noter af mørk rom, chokolade og hasselnød.

Bronze
Hed tidligere Bourbon. En let og mild blanding af sort Cavendish, Virginia og hvid Burley. Smagen er afrundet med amerikansk bourbon.

B93
En ren, skåret tobak med indhold af tre forskellige Virginiatobakker, der alle er naturligt søde og blide.

Curly 44
Lyse Virginiatobakker og Cavendish blandet med håndspundne curly cut skiver. Et let stænk af cognac giver blandingen en karakteristisk smag.

Dannebrog
En original og traditionsrig Virginiablanding tilsat sort Cavendish og orient. Tobakken har en sødlig smag med et stænk af rom.

Den Kgl. Livgarde ***
Sort Cavendish i en særligt mild udgave, nænsomt blandet med aromatisk Burley og gylden Virginia. Den har en naturlig aroma.

Jubilæumsblandingen
En velsmagende blanding af udsøgte Virginia- og Cavendish tobakker tilsat original skotsk whisky. Udviklet i anledning af Dronning Margrethe II’s 25 års regentjubilæum.

Jutlandia
En aromatisk cut plug af modne Virginia- og Burleytobakker. Blandingen er afrundet med sort Cavendish og en lys Virginia, der er tilsat rødvin.

Kong Frederik English Mixture ***
En mixture af engelsk type og fuld styrke – i sin tid udviklet af Kong Frederik IX. En original blanding, stærk og overbevisende med gylden Virginia og Latakia som bund.

Kong Frederik Danish Mixture ***
Virginiamixture af engelsk type med et let stænk Latakia. En original blanding med en karakteristisk smag, men også mild, venlig og sød. En mildere udgave af Kong Frederik English Mixture.

Limited Edition 2014 ***
En smagfuld blanding af mørk Cavendish, Burley og Virginia beriget med lagret orienttobak (af den ekstra fine slags fra Samsun i Tyrkiet) som giver blandingen en let krydret smag.

Madagascar
En aromatisk blanding af Virginia-, Burley- og orienttobakker, der presses let og skæres i små tern. Sort Cavendish og lys Virginia blandes i, og hele blandingen tilsættes flavours: Rom, mango, Maracuja og Madagascar vanilje.

No. 111 ***
Original flake tobak baseret på North Carolina Virginia krydret med Perique og Kentucky. En klassisk tobak med en markant karakter.

No. 222 ***
En original flake tobak af sent høstede Virginiatobakker. Tobakkerne håndblandes, presses og lagres i op til 3 måneder.

No. 333
En flake tobak baseret på lyse og lette Virginiatobakker. Den lette smag er afstemt med en anelse ægte Jamaica rom. Herlig let og mild med en pragtfuld duft.

Passion
Milde og søde sort Cavendish tobakker med en smag af vanilje, tilsat gyldne Virginiatobakker afrundet med en topflavour af Maracuja.

Sirius
Tobakken består af ready rubbed Virginia flake, som er lagret under pres. Grundtobakken er tilsat en smule mandelessens som giver en særlig let og sødlig smag.

Golden Sun
Hed tidligere Vanilla Snow. En blanding bestående af flere forskellige skæringer tilsat vanilla Cavendish som gør tobakken afrundet i smagen. På toppen er tilsat anis som giver en unik duft.

My Own Blend