Copenhagen Pipe Show

Dagen før Nordisk Tobakskollegiums årlige DM i piberygning (med tilhørende Pipe Show) søndag den 22. marts afvikler The Danish Pipe Shop traditionen tro sit eget årlige Copenhagen Pipe Show. Arrangementet lørdag den 21. marts kl. 10-17 bliver det største siden starten i 2012 med deltagelse af flere end en halv snes pibemagere.

Omfanget af dette års show betyder, at rammerne i butikkens lokaler i Vester Voldgade bliver for trange. Det er derfor henlagt til lånte lokaler hos Ubbe’s Wine i Ny Vestergade lige ved Nationalmuseet i en historisk 1700-tals ejendom. Adressen er Ny Vestergade 1 – inde i gården, ved statuen. Det er blot et par minutters gang fra The Danish Pipe Shop.

I skrivende stund har følgende pibemagere givet tilsagn om at medvirke:
Antoine Grenard, Chacom Pipes i Saint Claude
Hans Former Nielsen
Anne Julie
Tom Eltang
Poul Winsløw
Nørding Pipes
Johannes Gaarn Rasmussen, Suhr Pipes
Lasse Skovgaard
Peter Heding
Manduela
Mike Bay
Kai Nielsen
Benni Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.