Julemarked med masser af piber

Det årlige Pipe Show i forbindelse med DM i langtidspiberygning i marts (foto) trækker mange interesserede besøgende – som også får mulighed for at studere spændende pibenyheder og gode tilbud ved julemarkedet den 30. november.

Lørdag den 30. november er der julemarked med Pipe Show i Serapions Ordenen på Frederiksberg. Her vil der være salgsstande for pibemagere og sælgere af piber, herunder estate piber, tobak og diverse andre rariteter med tilknytning til piberygning. Helt som man kender det fra Danmarksmesterskabet i langtidspiberygning samme sted hvert år i marts måned, hvor der ligeledes afvikles et meget velbesøgt Pipe Show..

Det er Serapions Ordenen, der igen i år står for julemarkedet i samarbejde med Nordisk Tobakskollegium – og hvis man har noget at vise/sælge er der i øvrigt åbent for leje af borde (koster 125 kr.) frem til den 1. november ved henvendelse til Kim Jürgensen på pibeshow2019@dklb.dk.

Showet den 30. november holdes i Serapions Ordenens lokaler på Haveselskabetsvej 3B, Frederiksberg. Der er åbent fra kl. 11.00 og mindst til kl. 15.00 (med mulighed for forlænget åbningstid afhængigt af tilstrømningen), og entréprisen er beskedne 20 kr. (gratis for udstillere). Baren vil være åben med øl, kaffe og andre drikkevarer foruden lette anretninger fra logens køkken.

At det er Serapions Ordenen, der står for arrangementet, betyder at alt overskud i lighed med tidligere år går til velgørende formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.