The Danish Pipe Shop i nye lokaler

ny-butik_01The Danish Pipe Shop åbnede lørdag den 1. oktober i de nye lokaler på Vester Voldgade 92 – og forretningen har dermed fuldført flytningen fra den gamle butik på Strøget, hvor den har haft til huse siden 1969.

I de nye lokaler har forretningen fået meget mere plads og bedre forhold end på Strøget. Hvilket alt sammen er blevet nødvendigt som følge af en kraftig vækst gennem de seneste år. The Danish Pipe Shop har udviklet sig til et hot spot for pibeentusiaster fra både Norden og det øvrige Europa, idet man ud over de bedste fabriksfremstillede piber også satser på håndskårne piber fra en lang række dygtige danske pibemagere. Desuden er udvalget af pibetobakker særdeles omfattende. Og i takt hermed er den internetbaserede del af forretningen vokset nærmest eksplosivt.

ny-butik_03I Vester Voldgade er der blevet plads til det hele – plus til en kælder-lounge, hvor man fx i ro og mag kan beslutte sig for sit pibekøb og evt. nyde det første stop i nyerhvervelsen. Hele butikken fremstår lys, funktionel og moderne, idet man i indretningen bevidst har fravalgt elementer som læder og mørk mahogni, der traditionelt ofte forbindes med pibe- og tobaksforretninger. Her er det piberne (og der er mange af dem..) der er i fokus, uden forstyrrende elementer.

ny-butik_04Åbningen den 1. oktober blev fejret på helt traditionel vis for de adskillige hundrede kunder, leverandører, venner og bekendte – tilsammen repræsenterende adskillige nationaliteter –  der havde lagt vejen ad Vester Voldgade denne formiddag. Der blev studeret, beundret, kommenteret og købt i butikken – og snakket piber og tobak i det store telt, der i dagens anledning fyldte det meste af den trange gård bag ejendommen.

Rejsen fra Strøget til Vester Voldgade er i virkeligheden et beskedent skridt i forhold til den rejse, som The Danish Pipe Shop indledte for få år siden, fremgik det af direktør og partner Nikolaj Liberoth Nielsens officielle velkomsttale. Men det har været et helt nødvendigt skridt, og nu glædede han sig over, at denne del af det samlede projekt er afsluttet, så der er plads og tid til andre nye initiativer. Bl.a. bebudede han en helt ny hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.