Dunhill bliver til Peterson

En række af Dunhills gamle og hæderkronede tobaksmærker hedder ikke længere Dunhill..!

Nu står der Peterson of Dublin på dåserne. Men frygt ikke: Det er præcis samme tobakker som Dunhills originale, fremstillet efter samme opskrift, på samme maskiner og hos samme producent – nemlig Scandinavian Tobacco Group i Assens, der i mange år har produceret netop Dunhill-tobakkerne.

Det handler om tobaksmærkerne My Mixture 965, Early Morning Pipe, Nigthcap, Elizabethan Mixture og Royal Yacht. Det er i skrivende stund usikkert om flere Dunhill tobakker og i givet fald hvilke, der flytter over til Peterson familien. Og det vides heller ikke om dette er starten på en udvikling, der i sidste ende vil føre til at varemærket Dunhill helt frigør sig fra tobakkerne og i sidste ende måske endda fra piberne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.