Pre-Pipeshow med italienske Volcan

Dagen før Danmarksmesterskabet i piberygning med tilhørende Pipeshow (søndag den 24. marts) afvikler The Danish Pipeshop det Pre-Pipeshow, der er blevet en tradition i butikken. Både DM og Pipeshow har nemlig udviklet sig til en begivenhed, der trækker interesserede fra Skandinavien og Europa og så langt væk fra som Kina og Japan.

Så lørdag den 23. marts kl. 10-17 bliver der i butikken i Vester Voldgade 92 lejlighed til at stifte bekendtskab med de italienske Volcan-piber. Det er et ret nyt mærke, endnu temmelig ukendt i hvert fald uden for Italien, men det vil Nikolaj Liberoth fra The Danish Pipeshop gerne lave om på:
– Det er nemlig moderne og spændende piber, en del af dem i ganske usædvanlige designs og farvekombinationer, der endda ligger i et fornuftigt prisleje.

Bag Volcan Pipes står Alberto Paronelli, der selv besøger
The Danish Pipeshop den 23. marts, hvor han hele dagen
vil være klar til at fortælle om piberne og svare på spørgsmål.
Desuden medbringer han masser af nyheder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.