Han producerer masser af piber – og ser lyst på fremtiden

Siden starten af 2016 har en af verdens førende pibefabrikker, Chacom i Saint Claude, Frankrig, flyttet, udvidet og moderniseret og beskæftiger i dag 24 fuldtidsansatte medarbejdere, der producerer 50.000 piber årligt. Fabrikkens unge direktør ser nemlig lyst på fremtiden:

Gamle piberygere forsvinder, erkender Antoine Grenard. Men generelt kommer der nye og yngre piberygere til i et omfang, så efterspørgslen i dag helt overordnet nærmest ligger på et stabilt niveau. Og specielt for Chacoms vedkommende oplever vi faktisk en jævn stigning i produktionen. Så jeg er da i den grad optimistisk med hensyn til fremtiden.

Piberyger.dk har besøgt Chacom fabrikken i Saint Claude – læs reportagen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.