Strøgets sidste pibeforretning flytter

juni%202015(1)Det er slut med pibeforretninger på Københavns mest centrale og berømte indkøbsgade, Strøget, når The Danish Pipe Shop flytter den 1. oktober

..men der er dog ingen grund til panik blandt piberygere. For The Danish Pipe Shop, der har haft domicil på Strøget lige ved Rådhuspladsen de seneste 47 år, flytter ikke langt væk. Kun knapt 500 meter til Vester Voldgade 92, hvor man får meget bedre plads end i den gamle, noget trange butik. Og hvor der desuden er mulighed for 30 minutters parkering lige ved døren. (Foto: The Danish Pipe Shop)

Direktør og partner Nikolaj Liberoth Nielsen glæder sig til de nye faciliteter og er ikke specielt bekymret over at skulle flytte fra byens hovedstrøg:

– Vi har jo udviklet os gennem de senere år og ser os ikke i så høj grad som en strøgforretning, hvor man lige dumper ind og køber en dyr håndskåret pibe, men mere som et valfartssted. Så vi vil gerne give pibeelskere fra hele verden mere ro, mere plads og bedre forhold, når de skal træffe den store beslutning i vores forretning. Hvortil kommer, at vi har fået flere aktiviteter i forretningen, har opbygget en webshop og påtager os flere og flere grossistfunktioner. Det kræver alt sammen plads, som vi ikke længere har, så derfor har vi måttet tage den store beslutning om at flytte.

Lørdag den 1. oktober 2016 åbner The Danish Pipe Shop dørene for den nye butik, showroom, lounge, lager og kontor på Vester Voldgade 92, 1552 København V. Det foregår fra kl. 10 til 17, og omkring kl. 12 holder Nikolaj Liberoth Nielsen den officielle velkomsttale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.