Ny hjemmeside for piberygere

AVJVelkommen til piberyger.dk: En helt ny hjemmeside med oplysning, inspiration og nyheder til alle, der interesserer sig for piber og tobak – og med råd og vejledning til uerfarne og helt nye piberygere

Man kan finde stort og småt om piberygning flere steder på nettet, men piberyger.dk er den første danske hjemmeside, der uafhængigt af både organisationer og firmaer præsenterer hele piberygningsuniverset i en overskuelig og professionel, journalistisk form. Piberyger.dk er ikke-kommerciel, og der forekommer hverken åbenlys eller skjult annoncering på hjemmesiden.

Hvis du kan lide piberyger.dk – så del linket med de af dine venner og bekendte, der deler interessen for piber og tobak.

Hvis du er pibe- og tobakshandler og vil give nye og gamle kunder gode råd med på vejen – så rekvirér en lille stak kort (lige til at placere på disken) der gør opmærksom på piberyger.dk. Skriv til arnevillads@gmail.com.

Læs mere om piberyger.dk, om baggrunden for hjemmesiden og manden bag den: Om piberyger.dk

2 thoughts on “Ny hjemmeside for piberygere”

 1. Meget interessant hjemmeside.
  Blot er det ikke så let at huske på denne side for at se om der er mere nyt.
  Derfor kunne det måske være en idé, om nyheder kunne blive runsendt til interesserede.
  Jeg været piberyger i 64 år nu. Men også cigaretryger indtil for ca. 30 år siden.

  MvH Erik Kluge

  1. Hej Erik
   Tak for din kommentar. Hjemmesiden er ret ny og skulle gerne udvikle sig i den kommende tid – og en mulighed kunne meget vel være fx RSS-feeds, som interesserede kan abonnere på og dermed få tilsendt nye indlæg.
   Mvh
   Arne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.